ALARMcheck/inbouw Erkend
SCM gecertificeerd

 


Onderhoud, reparaties en schadeherstel onder garantie
van de BOVAG

 

 Werkplaats

In onze modern uitgeruste werkplaats kunnen wij u van dienst zijn met een perfecte service en onderhoud aan bijna alle merken motoren. De combinatie van jarenlange ervaring en brede kennis op het gebied van motoronderhoud geeft u de garantie voor enerzijds de hoogste kwaliteit onderhoud en anderzijds behoud van uw hightech motorfiets.

Schadeherstel

Naast onderhoud aan uw motor zijn wij ook gespecialiseerd in het uitvoeren van schade-herstel aan motoren. Mocht u een kleine of grote schade aan uw motor hebben opgelopen zetten wij voor u het traject in werking in nauwe samenwerking met uw verzekering. Motor2000 stelt alles in het werk om uw motor weer in topconditie te brengen.

Afspraak

Motor2000 heeft de beschikking over een eigen magazijn, een groot deel van de onderdelen zijn op voorraad. De reparaties kunnen snel en vakkundig uitgevoerd worden.
Wij hebben als regel dat voor zowel reparaties en onderhoud een afspraak gemaakt wordt. In de praktijk betekent dit dat u uw motor 's avonds kunt brengen en de volgende dag op kunt halen.
Als de te overbruggen afstand die u moet rijden erg groot is, plannen wij uw motor in op een dag van uw keuze en geldt de regel ; klaar terwijl u wacht !

 


Bel voor een afspraak;

+31 (0)113 567200

of via de mail chris@motor2000.nl

 

 

Op zoek naar een specifiek onderdeel ?
Maak gebruik van de handige Parts Finder;
Gegevens invoeren: Type motor, Bouwjaar
en Frame-nummer

Informatie of een onderdeel bestellen, bel ons
of mail.